Kentekenloket

Kentekenloket

Wil je een auto van een particulier kopen of heb je een mooie occasion op het oog? Dan moet het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat overschrijven van een kenteken kun je eenvoudig en snel laten doen bij AutoCrew Demo in Demostad! Als je extra zekerheid wilt over je aankoop, kun je bij ons ook meteen een aankoopkeuring of kilometercheck laten uitvoeren.

Auto op naam zetten

Als je een auto op je naam wilt laten overschrijven, gelden daarvoor in Nederland een aantal regels die door de RDW zijn bepaald. Zo heeft de verkopende partij het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper van de auto moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. Na het overschrijven van de auto, stuurt de RDW een nieuw kentekenbewijs op naar de koper. Meer informatie is te vinden op www.kentekenloket.nl.

RDW

Voordelen Kentekenloket AutoCrew Demo

Je auto laten overschrijven bij ons heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt je kenteken snel en eenvoudig laten overschrijven bij ons.
  • Door onze gratis kilometercheck kom je erachter of de kilometerstand van je nieuwe auto correct is. Zo ben je er zeker van dat je niet voor onaangename verrassingen (en kosten) komt te staan.
  • Laat je op een werkdag voor 16:00 je kenteken overschrijven? Dan heb je je nieuwe kentekenbewijs de volgende dag in huis! Laat je de auto in het weekend op naam zetten, dan ontvang je het kentekenbewijs op dinsdag.
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen